Publicerad:
27 augusti, 2019
featured-image

Lära NO åk 4

Publicerad: 27 augusti, 2019

Med Lära NO får du konkret undervisningsstöd i NO. Serien är framtagen i samarbete med ett stort antal verksamma lärare. Eleverna möter allt från faktatexter, tidningsartiklar och personporträtt till serier, konst och humor. Perspektiven är såväl historiska som aktuella och både lokala och globala. Lära NO åk 4 Grundbok Elevpaket ger eleven tillgång till både en tryckt grundbok och digital elevlicens i 36 månader. I det digitala läromedlet finns bokens text inläst, bokens experiment som filmer, startbilder till varje kapitel och extramaterial. Förutom Grundboken finns Arbetsbok och Lärarhandledning.
Utgivningsår 2019
Omfång 168 rikt illustrerade sidor
ISBN: 978-91-44-17664-2
Studentlitteratur
Information angående QR-koder i Lära NO åk 4 upplaga 1
I Lära NO åk 4 upplaga 1 Grundbok finns QR-koder till filmer med experiment. Dessa QR-koder slutar dessvärre att fungera i oktober 2023 då det är ett år sedan titeln förvärvades av Studentlitteratur.

För att du ska fortsätta att ha tillgång till filmerna – följ denna länk https://www.studentlitteratur.se/lara-no-ak-4-upplaga-1 och fyll i formuläret. Detta behöver du bara göra en gång då den länk vi skickar till dig kan delas med dina elever.